1. Secret Forest Festival – Bij de bomen van het Pagedal in Stadskanaal vond plaats op 9 juli afgelopen zomer. Het grootste dancefestival van het Noorden en op deze toch magische locatie in Groningen zijn vijf stages opgezet en de Line-up bevatte onder andere; Nicky Romero en Bizzey.
  2. No Art Festival – De organisatoren hebben al meerdere keren een feest georganiseerd op exclusieve en interessante locaties in Amsterdam, London en Manchester. No Art zal nu zijn eerste festival organiseren en daarbij komt ook nog een kunstexpositie én een kledinglijn. Op 30 juli heeft het festival plaatsgevonden en op deze dag werd ook de kledinglijn gelanceerd. Daarbuiten was de dag voor het festival een expositie waar achttien verschillende kunstenaars hun werk op dezelfde locatie konden exposeren, dit had de naam SYNERGY.
  3. Awakenings Summer Festival – Het festival van Awakenings is natuurlijk niet te missen in deze lijst. De organisatoren hebben voor het eerst het festival georganiseerd op een andere locatie dan het bekende bos in Spaarnwoude. Het festival werd voor het eerst deze zomer gegeven op de gloednieuwe locatie Beekse Bergen. Hiermee was het gelijk het grootste festival dat Awakenings tot de dag van vandaag heeft georganiseerd. Het feest duurde drie dagen lang en een ongekend succes met meer dan 100.000 bezoekers. Er was een mogelijkheid om op het terrein te overnachten waardoor veel bezoekers ook nadat het festival afgelopen was een feestje hebben gebouwd op de camping.
  4. Woo Hah – Het grootste hip-hop festival van Nederland werd dit jaar weer gegeven na een afwezigheid van 2 jaar i.v.m. de pandemie. Het festival heeft plaatsgevonden op hetzelfde terrein als Awakenings Summer Festival, namelijk de Beekse Bergen. Het festival duurde drie dagen en had verschillende wereldberoemde artiesten waaronder Jack Harlow, Central Cee en J Cole. Er is met deze en nog veel meer andere artiesten een prachtig festival tot stand gekomen voor alle Hip-hop liefhebbers en deze had je zeker niet willen missen!
  5. Dekmantel – Als je de zomer goed wou afsluiten was dit een mooi einde van het festivalseizoen geweest. Het Dekmantel festival vond plaats van 3 tot en met 7 augustus. Er was een heerlijk zonnetje en goede muziek de line-up stond namelijk vol met goede house en techno-dj’s.

Bovenstaande festivals zijn natuurlijk de niet te missen festivals geweest deze zomer, maar er hebben nog veel meer andere plaatsgevonden. Houdt onze website in de gaten voor de leukste festivals van 2023!