Een avond met je beste vriendinnen klinkt natuurlijk al als een leuke avond op zichzelf. Om het tot een nog leukere avond te maken hebben we wat ideeën en tips om het tot een geweldige girls night te maken!

Ga lekker borrelen

Om de avond te beginnen is het leuk om even te proosten. De uitspraak luidt niet voor niets “Hoe vaker je proost, hoe gezelliger het wordt.” Zorg daarom voor een glaasje bubbels of iets fris kan natuurlijk ook.

Als al je vriendinnen voor etenstijd al arriveren is het natuurlijk heerlijk om wat borrelhapjes klaar te hebben liggen. Denk aan gesneden groente met humus of de borrelbakjes van de Albert Heijn met brood of een cracker. Als laatste kan je natuurlijk ook nog een bakje chips op tafel zetten als snack. Drink hierbij een lekkere wijn of fris voor je vriendinnen die niet drinken.

Zoek een activiteit

Het is goed om op voorhand al te bepalen wat je gaat doen na het avondeten, zodat alle meiden zich kunnen voorbereiden en de passende outfit mee kunnen nemen. Als je voor een avondje thuis gaat is het fijn om wat comfortabele kleren zoals je joggingspak mee te nemen. Mochten jullie ervoor kiezen om gezellig de stad in te gaan neem dan je mooiste outfit mee. Jullie kunnen dan gezellig met ze allen make-up doen en je verder helemaal klaarmaken voor een avond de stad in!

Of blijf thuis

Als jullie ervoor kiezen om thuis te blijven is het leuk een masker, nagellak of alsnog leuke make-up te doen. Dit doe je natuurlijk allemaal terwijl je gezellig aan het roddelen bent over je nieuwe vlam of je recente ex. Onder het mom van klaarmaken of maskertjes lijkt de gespreksstof soms wel oneindig!

Op het moment dat iedereen een masker op heeft en de nagels gedaan zijn is het tijd voor een film. Een film kiezen is natuurlijk een taak op zich met je vriendinnen. Tegenwoordig heeft Netflix een shuffle knop en zal op basis van jouw kijkhistorie films afspelen. De tip is om hier zo kort mogelijk over te doen, omdat er tijdens de film toch veel gepraat zal worden. Daarbuiten heb je natuurlijk altijd de vriendin die al in slaap is gevallen voor de film is begonnen en is het dus niet nodig om eindeloos een film te kiezen.

Ten slotte is het natuurlijk het allerleukst om samen te slapen met ze allen, tover je woonkamer dus om tot een groot matras! Dan kunnen jullie gezellig met ze allen na de film in slaap vallen of na het avondje uit met ze allen neerstorten op de matrassen.