Het is natuurlijk altijd gezellig om met de boys op pad te gaan, maar voordat je uit kan gaan is het belangrijk om eerst nog de nodige voorbereidingen te treffen.

Maak een plan

Begin altijd met het maken van een plan (op voorhand werkt vaak het beste), want als iedereen verzameld is en er moet dan nog gepland worden waar de avond gaat beginnen is de kans groot dat het niks wordt en je uiteindelijk beland in de kroeg van het dorp.

Verzorg jezelf

Als je met de boys op stap gaat is het natuurlijk belangrijk om fris op pad te gaan. Het belangrijkste begint natuurlijk bij je haar, ga naar de kapper als het nodig is en laat je coupe bijwerken waar nodig. Vergeet ook je skincare routine niet voor een stralende huid. Daarnaast pak je natuurlijk je beste en mooiste outfit uit de kast om een beetje indruk te maken op de dames in de club of koop je nog een nieuw kledingstuk de dag ervoor om er zo fris mogelijk uit te zien.

Goede bodem leggen

Zorg ervoor dat je als je niet al gezellig met ze allen gaat eten, dat je een goede bodem legt voor de avond. Als je een goede bodem legt met genoeg eten en (niet alcoholisch) drinken zal je een langere en vooral stabielere avond tegemoet gaan. Als je nog een normaal gesprek wil voeren met de dames is dit een belangrijke tip!

Regel het vervoer

Het is ook altijd goed om te bedenken hoe je met iedereen naar de bestemming toegaat. Ga je met het openbaar vervoer bijvoorbeeld? Check goed de tijden van tevoren. Een stuk beter is het natuurlijk om met een taxi/ Uber naar de bestemming toe te gaan. Dit houdt vaak ook een stuk beter de sfeer in de groep, want als iedereen een tijd in de bus moet zitten worden de telefoons erbij gepakt en raakt iedereen uit de gezelligheid van het indrinken.

Vermijd conflicten

Ten slotte blijft het natuurlijk om conflicten met anderen te voorkomen. Als je op stap gaat met de boys ontstaat er regelmatig frictie met andere mensen, belangrijk hierbij is dat je erboven staat en het conflict gaat vermijden. Vooral bij boys die net de clubs in mogen ontstaan er vaak conflicten. Als je hieraan toegeeft en erin meegaat wordt het altijd gedoe met uiteindelijk niks tot resultaat. Voorkom dit soort conflicten dus!

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om plezier hebben met elkaar en met deze tips moet dat helemaal goedkomen!